Vásárlási szerződés

Üzemeltetői adatok:

A mesekucko.hu/webshop oldal üzemeltetője Mesés Kuckó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

bankszámlaszáma: 10700615-22572101-51100005
adószáma : 22660475-1-13
cégjegyzékszáma: 13-09-185848
székhelye : 2230 Gyömrő, Baross u. 5.
postacíme : 2230 Gyömrő, Baross u. 5.
tulajdonosa : Szunyoghy Györgyi

Távszerződés

A Megrendelőlap elküldésével és annak a Mesés Kuckó Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Mesekuckó Webáruház (Mesés Kuckó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, 2230 Gyömrő, Baross u. 5.; adószám: 22660475-1-13; cégjegyzékszám: 13-09-185848) mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:
 

 • A Szállító köteles - a postai kézbesítés útján megrendelt- a Vevő által a megrendelés során kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
   
 • A Szállító köteles - a Személyes átvétel útján megrendelt - a Vevő által a megrendelés során kiválasztott termékeket a az előre egyeztetett helyszínen átadni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
   
 • Vevő köteles az általa feladott megrendelésben megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni,  a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - előre utalással kifizetni. Személyes átvétel esetén (mely előre egyeztetett helyen és időben történik) készpénzben kifizetni.
   
 • Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban, vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
   
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

  Adatvédelmi nyilatkozat:

  A Mesés Kuckó Kft. a regisztrációkor megadott adatokat a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja. Bizalmasan kezeli, más harmadik személynek nem adja ki.