Vásárlás, Fizetés, Szállítás

Webáruházban böngészni, nézelődni regisztráció nélkül is lehet, de megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet a lap tetején a "Belépés" gombra kattintva tehet meg.

A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni.

A rendszer a megrendelés jováhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. A megrendelés befogadásáról emailben tájékoztatom, melyben a várható szállítási időpontról is informálom.

A megrendelések leadásánal kizárólag olyan adatokat kérünk, mely elengedhetetlen a megrendelések teljesítéséhez. A személyes adatok felhasználása a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kerül kezelésre, azt harmadik félnek nem adjuk ki.

A termékek ára ÁFA-val került meghatározásra. Minden termékről ÁFÁ-s számlát állítok ki. Ha számlázási címnek cégnevet is megad, akkor automatikusan arra a cégnévre állítom ki a számlát. Az árakat a mesekucko.hu bármikor szabadon változtathatja. Az árváltozás a már folyamatban lévő rendeléseket természetesen nem érinti! Az árak a postaköltséget NEM tartalmazzák.

A terméket az átvételt követő 8 munkanapon belül visszaküldheti, árát visszafizetem  Ez csak a kifogástalan állapotban lévő, tiszta, nem mosott termékekre vonatkozik. A postaköltséget nem áll módomban megtéríteni.

Szállítás postai úton történik.
A felmerülő postaköltséget minden esetben a vásárló állja.

Szállítási díj 1.700 Ft / megrendelés. Egy termék, vagy több termék esetén is, megrendelés összegétől függetlenül, előre utalás esetén.