Gyártók
 
Kosár
0 árucikk
 
Sikertermékek
Aranyásók Aranyásók
2.190Ft  
Panic Lab Panic Lab
2.990Ft  
Dixit Dixit
6.690Ft  
Vigyáz(z)6! Vigyáz(z)6!
2.390Ft  
 
Live Chat
 
Facebook
 

Vásárlás, Fizetés, Szállítás

Webáruházban böngészni, nézelődni regisztráció nélkül is lehet, de megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet a lap tetején a "Belépés" gombra kattintva tehet meg.

A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni.

A rendszer a megrendelés jováhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. A megrendelés befogadásáról emailben tájékoztatom, melyben a várható szállítási időpontról is informálom.

A megrendelések leadásánal kizárólag olyan adatokat kérünk, mely elengedhetetlen a megrendelések teljesítéséhez. A személyes adatok felhasználása a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kerül kezelésre, azt harmadik félnek nem adjuk ki.

A termékek ára ÁFA-val került meghatározásra. Minden termékről ÁFÁ-s számlát állítok ki. Ha számlázási címnek cégnevet is megad, akkor automatikusan arra a cégnévre állítom ki a számlát. Az árakat a mesekucko.hu bármikor szabadon változtathatja. Az árváltozás a már folyamatban lévő rendeléseket természetesen nem érinti! Az árak a postaköltséget NEM tartalmazzák.

A terméket az átvételt követő 8 munkanapon belül visszaküldheti, árát visszafizetem  Ez csak a kifogástalan állapotban lévő, tiszta, nem mosott termékekre vonatkozik. A postaköltséget nem áll módomban megtéríteni.

Szállítás postai úton történik.
A felmerülő postaköltséget minden esetben a vásárló állja.

Szállítási díj 1.100 Ft / megrendelés. Egy termék, vagy több termék esetén is, megrendelés összegétől függetlenül, előre utalás esetén.

Utánvéttel a szállítási díj a posta díjszabásától függ. Értéktől és súlytól.